Ravioli in romige spinaziesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Ravioli in romige spinaziesaus

met gebakken spekjes en oude kaas

Omdat pasta altijd een goed idee is, sluiten we deze supersnelle maand af met een raviolirecept. Een maaltijd naar Popeye z'n hart (of spierbundel), want het zit boordevol spinazie. Niet alleen in de saus, maar ook de ravioli is gevuld met spinazie én ricotta. Dankzij de korte kooktijd van de verse pasta en de snelle, smaakvolle spinazieroomsaus kun jij supersnel genieten van dit gerecht.

Allergènes :
Blé
Lait (contient du lactose)
Œuf

Référez-vous à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et allergènes

Temps total 15 minutes
Temps de préparation15 minutes
Difficulté Facile

Ingrédients

quantité

½ pièce(s)

Gousse d'ail

125 g

Tomates cerises rouges

25 g

Lardons fumés

10 pincée(s)

Noix de muscade

140 g

Ravioli spinaci et ricotta

(Contient Blé, Lait (contient du lactose), Œuf)

75 g

Épinards

(Peut contenir Céleri)

50 g

Crème épaisse

(Contient Lait (contient du lactose))

½ sachet(s)

Gouda râpé

(Contient Lait (contient du lactose))

Ingrédients à avoir chez soi

¼ cs

Huile d'olive

sideBannerName

Valeurs nutritionnelles

Énergie (kJ)968 kJ
Énergie (kcal)231 kcal
Matières grasses22.3 g
dont acides gras saturés12.9 g
Glucides3.1 g
dont sucres1.9 g
Protéines4.8 g
Sel0.31 g

Instructions